[English] (POLSKI PONIŻEJ!)
Hey everyone, welcome to my profile! I am here to meet like-minded people to exchange experiences about our fetish and other things.
1. 💕 I am already in a marvelous relationship. I'm just looking for friends.
2. 🧠My interests include: programming, mathematics, history, politics and China.
3. 🌍I am originally from 🇵🇱 but I study here.
4. 🍔👶🏾 Newborn feeder: I always loved fat women but seeing my partner grow woke that side within me.
5. 💬 I love to chat. Even though I may be slow to respond, if I find you interesting I'll definitely respond.
6. 🔒I don't ask for, nor I wish anyone to ask me for money and gifts. I know it sounds gross but let's be real, it happens online.
7. 🖤I have a BDSM side. I think I'm a sub but I have never tried it. Looking for insights on that subject.
8. 💻 Looking for people to work on a new feederism-related project together. Not a competition to FF, more of a supplement? Programmers welcome.
9. 🎶 I love polish and russian folk, heavy metal, regge, however I listen to anything if the tune catches me.
10. 💊 Chronically ill.
[POLSKI]
Cześć wszystkim, witam na moim profilu! Jestem tutaj, aby poznać ciekawych ludzi i wymienić się doświadczeniami na temat naszego fetyszu i nie tylko.
1. 💕 Jestem już w cudownym związku. Po prostu szukam przyjaciół.
2. 🧠Moje zainteresowania to: programowanie, matematyka, historia, polityka i Chiny.
3. 🌍Pochodzę z 🇵🇱, ale studiuję we Włoszech..
4. 🍔👶🏾 Feeder: Zawsze kochałam grube kobiety, ale obserwowanie, jak moja ukochana rośnie, obudziło we mnie tę stronę.
5. 💬 Uwielbiam pisać z ludźmi. Niestety czasem odpowiadam powoli, ale nie wynika to z niechęci, tylko braku czasu.
6. 🔒Nie proszę i nie życzę sobie, aby ktokolwiek prosił mnie o pieniądze i prezenty. Wiem, że to brzmi obrzydliwie, ale bądźmy szczerzy, to się dzieje w Internecie.
7. 🖤Moja ciemna strona -- BDSM. Myślę, że jestem subem, ale nigdy tego nie próbowałem. Szukam spostrzeżeń na ten temat.
8. 💻 Szukam osób do wspólnej pracy nad nowym projektem związanym z feederyzmem. Nie jest to konkurencja dla FF, bardziej dodatek? Programiści mile widziani.
9. 🎶 Uwielbiam polski i rosyjski folk, heavy metal, regge, ale słucham wszystkiego, jeśli melodia mnie wciągnie.
10. 💊 Przewlekle chory.
11. Dla moich ukolanych Polaków mała polecajka, na tym serwerze Discord możecie czuć się bezpiecznie ze swoim kinkiem
disboard.org/server/1028766813863026758