De marathon loopster

  By Meon

chapter 2

Nathalie was begonnen met diƫten maar aangezien ze niet kon sporten was het resultaat beperkt. Na drie weken was ze een 2 kilo afgevallen en woog ze 69 kilo. Het was een streng dieet en ze at heel weinig Ze was die dagen stik chagrijnig en tegen depressieve aan. Ze hoefde nooit op te letten wat ze at.
Ik ben nu drie weken bezig en ben met moeite twee kilo afgevallen. Misschien moet je accepteren dat je geen 55 kilo meer zal gaan wegen zij ik haar voorzichtig. Vind je dat niet erg vroeg ze aan mij. Je bent nu niet te genieten nu je op dieet bent zij ik haar verwijtend. Ik heb liever dat je gezellig en wat molliger bent dan dat je 55 kilo weegt en chagrijnig bent. Als je gewoon normaal eet dan zal je echt niet dikker worden. Maar je moet niet meer zoals toen je been in het gips zat twee zakken chips wegwerken.
Ok ik stop met het dieet want daar word ik diep ongelukkig van maar zal wel opletten wat ik eet zij ze met opluchting want ze was het dieet echt meer dan zat.

De weken gingen voorbij en Nathalie at voor haar doen normaal. Ze was altijd wel een grote eter maar er werden geen zakken chips en zoetigheid in huis gehaald.
We gingen uiteten met vrienden uit eten bij een all you can eat restaurant en bij dat soort restaurants eet je altijd te veel. Nathalie nam het er ook van en ze at erg veel.
Op de terug weg naar huis in de auto moest ze haar broek los maken. Ik moet echt even me broek los maken ik heb echt iets te veel gegeten zij ze. Thuis aangekomen kreeg ze haar broek met moeite dicht. We stonden in de lift om naar ons appartement te gaan en toen ik zo naar haar kont keek had ik het idee dat die iets gegroeid was. Het was al laat dus we gingen gelijk naar bed. Nathalie kleden zich om en ik keek naar haar en ik had het idee dat ze was aangekomen. Het stond haar goed en het was een gezellige avond geweest dus ik was niet van plan om nu over haar gewicht te beginnen.
Het was zondag we hadden uitgeslapen en Nathalie kwam net onder de douche vandaan.
Ze strok mooi lingerie aan en ik keek haar zo aan. De lingerie was absoluut te klein. Haar borsten vielen bijna uit de bh en haar slipje stond op klappen.
Voorzichtig vroeg ik haar of ze was aangekomen. Ik denk het wel zij ze maar ik durf niet op te weegschaal te staan. Valt het erg op zij ze.
Ja zei ik je hebt nieuwe lingerie nodig je borsten passen niet meer in je bh.
Ze begon te huilen. Ik let echt op wat ik eet zei ze snikkend.
Dat was ook zo maar ze was altijd al een grote eter maar voor haar ongeluk sporten ze bijna iedere dag en nu sporten ze nooit meer.
Ga eens op de weegschaal staan vroeg ik haar.
Ze pakte de weegschaal dat onder het bed stond en ging op de weegschaal staan. Ze was na het stoppen van haar dieet 6 kilo aangekomen en woog nu 75 kilo. Van het zien van het getal moest ze weer huilen.
Niet huilen lieverd je ziet er nog steeds geweldig uit je bent alleen wat voller.
Meen je dat echt vroeg ze onzeker.
Ja natuurlijk ik ben altijd eerlijk tegen je bevestigde ik haar.
Ze kuste me en vroeg me nog een keer als bevestiging, dus ik hoeft niet op dieet.
Nee zij ik volmondig. Ik vond haar nieuwe rondingen er aantrekkelijk uitzien.
Maar ik zal wel wat nieuwe lingerie kopen lieverd want die pas je echt niet meer.
Ze glimlachte al weer een beetje. Dat ga ik vanmiddag doen want het zit echt niet meer lekker. Ze haalde dezelfde middag nog voor een hoop geld nieuwe lingerie. Nathalie droeg nu mooie bh's met een C-cup.

Het was inmiddels hoog zomer en we zouden op vakantie gaan. Nathalie had nieuwe bikini's gekocht dat was echt nodig want een jaar geleden woog ze nog 55 kilo dus in die oude paste ze niet meer. Net voordat we op vakantie zouden gaan had Nathalie nog op de weegschaal gestaan.
We waren onderweg naar Zuid Frankrijk en in de auto vertelde ze dat ze de dag voor de vakantie nog had gewogen.
Ik heb me gisteren nog gewogen en weeg 76 kilo vertelde ze blij. Ik ben maar een kilo aangekomen in die paar maanden dat ik me voor het laatst heb gewogen. Het lijkt erop dat me gewicht stabiel is.
Dat denk ik ook maar nu zijn we op vakantie dus moet je lekker genieten zij ik tegen haar.
We hadden een huis gehuurd en genoten van onze vakantie. We gingen iedere dag op vakantie en we letten nergens op. Nathalie at zichtbaar meer dan dat ze thuis deed en de zakken chips en tussendoortjes gingen smaakte haar goed. Die ze thuis niet at.
Na twee weken waren we weer thuis. Nathalie had alleen maar in bikini en zomer jurkjes gelopen. Toen we thuis waren en ze weer een spijkerbroek aan wilde doen. Kreeg ze de knoop van haar spijkerbroek met geen mogelijkheid dicht. Ik kwam net de slaapkamer toen ze haar spijkerbroek probeerde dicht te doen. Ze liep rood aan.
Ik geloof dat ik te veel heb gegeten tijdens de vakantie zei ze met een onzekere stem.
Op vakantie moet dat toch kunnen zei ik tegen haar.
Ze deed de broek weer uit en deed een zomerjurkje aan het was toch nog warm.
De rest van de zomer liep Nathalie in zomer jurkjes.

Het was het inmiddels september en het werd nu echt te koud voor zomerjurkjes. Nathalie stond alleen op de weegschaal als ze haar broeken niet meer paste. Tussentijds durfde ze niet te kijken.
Nathalie at weer normaal dus ze probeerde maar weer eens om een spijkerbroek aan te doen. Maar de knoop kreeg ze nog steeds niet dicht. Ze baalde er echt van en ging op de weegschaal staan voordat ze op vakantie was geweest woog ze 76 kilo.
Ze durfde haast niet te kijken. Er kwam op het display 82 kilo te staan. Ze liep de huiskamer in waar ik zat met een rood hoofd van woede.
Ze stond daar in haar lingerie en keek zo naar haar en ik vond haar er geweldig uitzien. Ze kreeg nu echt een buik en haar borsten leken ook weer groter. Haar benen begonnen ook echt dik te worden.
Ik ben net op de weegschaal gaan staan en ik weeg verdomme 82 kilo. Ik kan weer nieuwe broeken kopen omdat ik ben aangekomen zei ze boos.
Ik reageerde nonchalant dat zou ik dan maar doen.
Vind je het dan niet erg dat ik ben aangekomen vroeg ze mij.
Nee ik vind je er geweldig uitzien.
Ik probeer voor jou op me eten te letten en dan vind jij het niet erg dat ik dikker word zij ze boos.
Ik heb nooit gezegd dat je op je eten moet letten reageerde ik verontwaardigd.
Dus je vind het niet erg als ik af en toe een zak chips eet vroeg ze onzeker.
Nee zei ik hard en duidelijk.
Ok haal voor vanavond voor bij de tv een zak chips voor me.
Ik ging later op de dag boodschappen halen en haalde drie zakken chips. Toen we s'avonds voor de tv zaten vroeg ze of ik nog chips had gehaald. Ik pakte de grote zak chips voor haar. Ze genoot er zichtbaar van en at in no-time de zak chips.
De volgende avond pakte ze een nieuwe zak chips en ook die at ze met veel plezier op.
Van verloop van tijd was het een gewoonte dat als we s'avonds tv keken dat Nathalie een zak chips at. Ook overdag snoepte ze meer.

Er was nog geen maand voorbij of ze merkte alweer dat haar kleding strak begon te zitten. Ze merkte het nu vooral aan haar blouses. Dus ging Nathalie maar weer eens op de weegschaal staan. 91 kilo stond er op het display. Ze raakte langzaam er aan gewend dat ze aankwam en was niet meer in zo'n shock. Ze merkte wel goed dat van haar ooit zo goede conditie niks meer over was. Haar benen begonnen langzaam te schuren en traplopen ging in het verleden ook soepeler.
Ze vertelde me dat ze vanochtend op de weegschaal had gestaan maar was er een stuk relaxer onder. Ik vond het stiekem alleen maar mooi dat ze weer was aangekomen.
4 chapters, created StoryListingCard.php 6 years , updated 6 years
4   3   5049
1234   loading

Comments

Decipher 6 years
I will comment in English, because of the rules here.
I loved to read the story. Nice story line, although in the end it repeated...
I love the length of this story, just taking half an hour to read it all is just fine.
So please continue with writin
Martinwxcvbn 6 years
Hey i'm writing in English cause of rules sake but i speak dutch ;-)

Amazing story! Please write more of them 'cause they're the best i've ever read written in dutch, you truly have a talent!!!
Nice storyline and weight progression,perhaps you could