De marathon loopster

  By Meon

chapter 3

Het was december en iedereen eet meer in december en Nathalie dus ook. Ze at ontzettend veel chocolade in die maanden. Ze leek wel onverzadigbaar. In januari ga ik weer op me eten letten zij ze iedere keer. Als ze weer wat chocolade pakte uit de keuken.
We gingen bij de moeder van Nathalie eten met eerste kerstdag en Nathalie was in het verleden zo'n beetje de enige slanke van haar familie maar nu hoorde ze echt bij de familie. Ze was zeker nog niet de dikste. Ik denk dat haar zus minimaal 130 kilo woog en haar moeder zal zeker nog 10 meer wegen. Daarom was Nathalie misschien in het verleden ook zo fanatiek met het hardlopen.
Kerstmis was bij haar familie dan ook één groot eet feest. Nathalie liet zich ook helemaal gaan. Ik had haar nog nooit zoveel zien eten.
Op de terug in de auto zag dat haar buik helemaal bol stond. Het blouse stond helemaal strak. Ze wreef als maar over haar buik en ze kreunde een beetje.
Voel je je niet lekker vroeg ik haar.
Ik heb denk ik iets te veel gegeten me buik doet pijn zei ze kreunend.
Bij thuiskomst gingen we gelijk naar de slaapkamer. Nathalie kleden zich uit haar buik stond helemaal bol en ik zag dat ze rode striemen had. Ze vroeg me of ik haar schoenen kon uit doen. Daarna ging ze naakt in bed liggen. Ik vroeg haar hoeveel ze eigenlijk woog.
Ik ben geen idee de laatste keer woog ik 91 kilo ik zal me morgen weer eens wegen zij ze.
De volgende stond haar buik niet meer zo bol ze was vrolijk. Ze maakte een groot ontbijt en ze nam het er flink. Ben je nog op de weegschaal gaan staan vroeg ik haar. Ze reageerde geïrriteerd. Na de feestdagen ga ik weer normaal eten. Dus ik hield er maar over op.
We zouden tweede kerstdag bij haar zus vieren wat betekende dat er weer veel gegeten zou worden. Haar zus die minstens 130 kilo woog had nog meer eten op tafel gezet dan haar moeder op eerste kerstdag. Nathalie at nog meer dan gisteren. Haar zus moest haar broek op een gegeven moment los maken zo vol dat ze zat. Ze verontschuldigde zich. Nathalie zij vervolgens ik geloof dat ik ook me broek los moet maken en de zussen aten daarna vrolijk verder. Toen we naar huis gingen kreeg Nathalie met geen mogelijkheid meer haar broek dicht haar buik stond nog boller dan gisteren.
In de auto bood ze haar excuses aan dat ze zoveel had gegeten.
Dat geeft toch niet lieverd, als je maar genoten hebt vanavond zei ik tegen haar geruststellend.
Oud en nieuw werd bij ons gevierd haar zus zou langskomen. Nathalie had boodschappen gehaald. Ze had een hoeveelheid boodschappen gehaald waar je u tegen zegt. Het was erg gezellig de twee zussen aten alsof het de laatste avond was dat ze konden eten. Ook nu gingen de broeksknopen later op de avond open. Er was ook aardig wat drank op dus de dames geheel relax. Haar zus zat in een lage stoel en haar buik hing behoorlijk uit haar broek. Ik vond dat ze een erg mooie buik heeft. Nathalie haar buik was behoorlijk gegroeid de laatste tijd maar hing nog niet echt. Na een uurtje of 1 ging haar zus naar huis. De dames hadden allebei ontzettend veel gegeten.
De volgende ochtend zei Nathalie ik zal me nu eens wegen want ik had beloofd om het nieuwe jaar weer op me gewicht te letten. Ze ging er met veel zelfvertrouwen op de weegschaal staan. Maar toen ze het getal op de weegschaal zag staan was al het vertrouwen weg. Ze durfde me nauwelijks te vertellen hoeveel ze weegt.
Ik weeg 103 kilo. Ik schaam me diep zij ze.
Het enige wat ik zei was vind je het gek als je zoveel eet.
Ik ga morgen een afspraak met een diëtiste maken.
Nathalie maakte een afspraak met een diëtiste en begon sinds lange tijd weer met lijnen.
De eerste kilo's vlogen eraf en na een maand woog ze 95 kilo. Ze paste haar kleding weer beter maar ze werd er niet vrolijker op. Het op haar voeding letten viel haar zwaar.
Op een zaterdag kwam de zus van Nathalie op visite. Ik deed de deur voor haar open en kon duidelijk zien dat ze was aangekomen.
Hoeveel ben je afgevallen vroeg de zus aan Nathalie.
8 kilo in een maand zij ze trots.
Dat doe je beter dan ik. Ik ben 8 kilo aangekomen deze maand zij haar zus zonder enige schaamte.
Hoeveel weeg je dan vroeg Nathalie
143 kilo en ik voel me ontzettend goed zij haar zus trots.
Nathalie had gebak gehaald en zat naar ons verlekkerd te kijken hoe wij het gebak op aten. Er waren nog twee gebakjes over maar Nathalie nam zelf niks
Toen haar zus naar huis ging was Nathalie stik chagrijnig.
Ik kan niet eens meer gebak eten zij ze boos.
Je kan wel gebak eten als het maar binnen de perken blijft. Neem een gebakje zij ik tegen haar je bent zo sterk geweest dus je hebt al laten zien dat je het kan.
Ze liep gelijk naar de koelkast en pakte het gebakje. Ze genoot er zichtbaar van.
In de avond zij ik tegen Nathalie er is nog 1 gebakje over die zal ik weggooien want morgen is dat niet meer goed. Ze vond het zonde dat het weggooide en zij dat ze hem dan wel op at. Ik gaf haar het gebakje en genoot er weer van. Ze had dit erg gemist zij ze.
Twee dagen later moest Nathalie weer naar de diëtiste. Ze had een dag de daarvoor weer netjes aan het dieet gehouden. Ze had vandaag weer een weeg moment maar tot haar grote schrik was ze een kilo aangekomen. Ze vertelde over het gebakje. De diëtiste legde uit dat ze makkelijk aankomt en zeker als je in zo korte tijd zo veel afvalt.
Het humeur van Nathalie werd er niet beter. Ze ging weer strak aan het dieet maar ze werd steeds chagrijniger. Ook de kilo's gingen er niet meer zo hard af.
Toen ze weer eens terug kwam van diëtiste en het resultaat viel tegen. Ze woog 93 kilo.
Barste thuis de bom. Ze was niet te genieten en we kregen ontzettende ruzie.
Na een paar uur konden we weer normaal met elkaar praten.
Het is voor onze relatie als je stopt met je dieet zij ik tegen haar. We hebben alleen ruzie als we het over je gewicht hebben of als jij op dieet bent.
Zij beaamde dat en besloot te stoppen met haar dieet.
Ook besloten we dat ze tot de zomer niet op de weegschaal zou staan.

Nathalie was gelukkig gestopt met haar dieet en ze at weer als van ouds. De zakken chips waren niet aan te slepen. Je zag haar echt groeien. Haar borsten begonnen echt te hangen en waren behoorlijk gegroeid. Ze droeg nu een E-cup. Ook haar benen begonnen te schuren. Lopen werd dan ook zwaarder voor haar. Liep ze vroeg met gemak een marathon nu was traplopen al zwaar. Haar buik begon ook te hangen en ze kon alleen nog maar kleding kopen in grote maten winkels. Maar ze was nooit meer chagrijnig.

Het werd zomer en we hadden afgesproken dat ze tot de zomer niet op de weegschaal zou staan.
Ik ben benieuwd hoeveel je weegt zij ik op het ochtend, zou je niet eens op de weegschaal gaan staan zij ik tegen haar.
Ik denk dat je schrikt zij ze tegen me. Ik vind je ontzettend mooi dus waarom zou ik schrikken stelde ik haar gerust.
Als jij de weegschaal pakt dan kleed ik me uit. We hadden de weegschaal in schuur opgeborgen want die hadden we niet meer nodig.
Ik ging de weegschaal halen en Nathalie had zich uitgekleed. Ze was een beetje onzeker maar ging op de weegschaal staan. Er kwam error op het scherm te staan.
Ik denk dat die stuk is zij ze opgelucht. Ze stapte van de weegschaal. Ik pakte de weegschaal van de grond en keek naar de achterkant. Daar stond op dat de weegschaal niet verder ging dan 120 kilo.
Ik denk dat je te zwaar bent voor deze weegschaal zij ik haar voorzichtig.
Dat kan niet zij ze overtuigend. Ik legde uit dat de weegschaal maar tot 120 kilo ging.
Ik bestel wel een nieuwe weegschaal op internet.
We zochten samen naar een weegschaal op internet en bestelde er eentje die tot 150 kilo ging.
Na een paar dagen kwam onze bestelling binnen. Nathalie kleden zich weer uit.
Ze ging op de weegschaal staan en er kwam een getal op het display te staan 123 kilo.
Haar eerste reactie was ik was dus toch te dik voor die weegschaal.
Maar ik vond het geweldig dat ze een nieuwe weegschaal nodig had.

We zouden over paar weken weer naar Zuid Frankrijk op vakantie gaan. Nathalie moest een nieuw badpak of bikini hebben want het jaar daarvoor woog ze nog 76 kilo. Ze bestelde een badpak op internet en toen het pakketje binnen kwam probeerde ze het te passen. Maar het badpak was eigenlijk iets te klein. Haar borsten vielen er bijna uit en haar buik was iets te groot. Het stond haar wel goed. Misschien moet je ook een bikini bestellen. Dan heeft je buik de ruimte. Ze bestelde een bikini en dat paste haar beter.
Ondanks dat Nathalie wel was geschrokken van haar gewicht at ze er niet minder om.
Toen we eindelijk in het zomerhuisje in Zuid Frankrijk waren aangekomen en ze het badpak aan wilde doen, paste het echt niet meer was het eerst alleen dat haar borsten er bijna uitvielen nu was haar buik ook veel te groot geworden.
Haar reactie was koeltjes een paar geleden paste ik het badpak nog.
We hadden een heerlijke vakantie en Nathalie genoot niet alleen van de zon maar ook van al het lekkere eten.
4 chapters, created StoryListingCard.php 6 years , updated 6 years
4   3   5048
1234   loading

Comments

Decipher 6 years
I will comment in English, because of the rules here.
I loved to read the story. Nice story line, although in the end it repeated...
I love the length of this story, just taking half an hour to read it all is just fine.
So please continue with writin
Martinwxcvbn 6 years
Hey i'm writing in English cause of rules sake but i speak dutch ;-)

Amazing story! Please write more of them 'cause they're the best i've ever read written in dutch, you truly have a talent!!!
Nice storyline and weight progression,perhaps you could