De marathon loopster

  By Meon

chapter 4

Na thuiskomst viel me op dat ze na het eten altijd haar broeksknoop moest los maken.
Lieverd kan je niet beter een legging gaan dragen die zitten niet zo strak om je buik. Ze beaamde dat want ze had 1 legging en die zat niet strak om haar buik en al haar spijkerbroeken wel. Ze was weer uit spijkerbroek gegroeid. Nathalie was een goede klant geworden bij de grote maten winkel want ze groeide snel uit haar kleding.
Laten we morgen naar de stad gaan een paar leggings voor je kopen. Ze vond het een goed idee. De volgende ochtend stonden we vroeg op want we wilde naar de stad om leggings te kopen en we zouden ook nog bij de zus van Nathalie langs gaan.
Ik zal eens kijken hoeveel ik weeg zij ze. Normaal moest ik het altijd vragen maar nu wilde ze het zelf weten. Ze ging op de weegschaal staan en er 137. Ze reageerde er kalmpjes onder en ook dat was nieuw.
Nathalie haalde ook gelijk nieuwe bh's want cup E was veel te klein geworden.
Daarna zouden we bij haar zus gaan eten. Het gewicht van haar was ook niet steken bij 142 kilo. Ze was duidelijk gegroeid.
De zussen aten om te beginnen twee gebakjes bij de koffie want vond haar zus op 1 been kan je niet leven. S'avonds bij het dinner gingen bij de dames helemaal los. Nathalie had nog een spijkerbroek aan en de knoop moest uiteraard weer los. Ze at altijd al veel maar vergeleken bij haar zus stelde dat nog niet heel veel voor. Toen de dames eindelijk klaar waren met eten toen konden ze allebei bijna niet meer lopen. Ik moest Nathalie helpen om bij de auto te komen. In de auto masseerde ze haar buik, haar buik deed pijn zo vol dat die zat. Het is goed dat we vandaag leggings hebben gehaald want die spijkerbroek past echt niet meer. Haar buik hing echt uit haar broek.

Bij haar zus was het gewoonte dat Nathalie zoveel at dat ze het eerste uur bijna niet kon lopen en dat haar buik pijn deed omdat die zo vol zat maar dat werd thuis ook steeds meer een gewoonte. Ze at zich helemaal vol tot ze niet meer kon. Ik masseerde haar buik dan na het eten.
De leggings die we aantal maanden geleden hadden gehaald begonnen strak te zitten.
Ik denk dat ik nieuwe leggings nodig heb zij ze. Ik reageerde verbaasd want deze waren nog maar een paar maanden oud. Hoeveel weeg je dan nu vroeg ik haar. Geen idee zij ze.
Als je weegschaal haalt dan ga ik er wel op staan zij ze nonchalant. We zaten in de huiskamer en ik ging de weegschaal pakken. Ze kleden zich uit en alleen haar lingerie had ze nog aan. Wat me gelijk opviel was dat haar bh ook weer te klein was en haar buik was rood doordat de legging te strak was.
Ze ging op de waagschaal staan en er kwam error te staan. Haar eerste reactie was gelijk ben ik ook te dik voor deze weegschaal. Ik ben bang van wel zij ik tegen haar.
Zullen we dan maar een nieuwe bestellen want ik ga niet afvallen. Dat lijkt me maar het beste zij ik.
We hadden twee keuzes een weegschaal die tot 200 ging en 1 die tot 275 kilo kon meten. Die van 275 kilo was een stuk duurder en Nathalie zij gelijk als ik boven de 200 kilo ga wegen is het tijd dat ik ga afvallen. We bestelde dus die 200 kilo kan wegen.
De volgende dag was de weegschaal binnen en Nathalie ging op de weegschaal staan. De display gaf 155 kilo aan. Ik ben 100 zwaarder voordat ik me knie brak zij toch een beetje geschrokken.

De maanden verstreken en Nathalie bleef maar groeien. Lopen werd steeds zwaarder voor haar. Ze waggelde nu echt en als ze een trap moest lopen moest halverwege uitrusten. Ze probeerde zoveel mogelijk de lift te nemen.
De zus van Nathalie kwam bij ons wonen zij woog inmiddels ruim over de 200 kilo en dat vond haar vriend te veel. Dat haar zus tijdelijk bij ons kwam wonen zorgde er voor dat Nathalie nog harder ging groeien. Ze hielden eet wedstrijden en het frustreerde Nathalie dat zij meestal het wedstrijdje verloor.
Na een aantal maanden leerde haar zus een feeder kennen en ze ging al snel bij die feeder wonen. Maar Nathalie ging er niet minder om eten nadat haar zus bij ons weg was. Het was weer zo'n periode dat al haar kleding te klein begon te worden. Shirtjes waren te kort en leggings begonnen weer te strak te zitten. Op een gegeven moment was al kleding te klein.
Lieverd het word dat je weer eens nieuwe kleding gaat kopen. Ja dat wil wel maar ik begin te dik te worden om auto te rijden zij ze snikkend. Ze heeft een Volkswagen Up.
Waarom zeg je dat dan niet tegen me lieverd. Dan ga ik met je mee.
Het stuur komt tegen me buik aan dus autorijden doet gewoon pijn zij ze snikkend, ben je niet boos op me
Nee natuurlijk niet ik vind je ontzettend mooi troostte ik haar.
Maar hoeveel weeg je eigenlijk maar ze wist het niet.
Ze was bang dat er weer error op de weegschaal zou staan.
Ik stelde voor om morgen nieuwe kleding te gaan halen en dat ze dan ook maar weer eens op weegschaal zou gaan staan.
De volgende dag stond ze op de weegschaal en we hadden allebei verwacht dat er error op scherm zou staan maar het viel mee. 188 kilo woog Nathalie nu. Ze was opgelucht.

Ik moest een maand voor mijn werk naar het buitenland en Nathalie zou een maand bij haar zus gaan wonen. Haar zus woog inmiddels 240 kilo ruim 50 kilo meer dan Nathalie.
Haar feeder zorgde erg goed voor haar en deed dat nu ook voor Nathalie.
Ze kon niet zoveel eten als haar zus maar ze probeerde dat wel. Als ik haar belde s'avonds dan vertelde ze vaak dat ze zo vol zat dat haar buik pijn deed maar dat ze er ook erg van genoot om zo vol te zitten.
De klus in het buitenland liep uit. Ik moest nog twee weken langer blijven.
Toen ik eindelijk weer aankwam op Schiphol, haalde de vriend van haar zus mij op. Hij vertelde me Nathalie vandaag weer thuis was en dat ze op me wachtte maar dat ik niet moest schrikken omdat ze wel wat was aangekomen. Hij vertelde dat zussen elkaar aanstaken dat ze allebei steeds meer aten. Haar zus was in die 6 weken 12 kilo aangekomen. Ik bereiden me voor dat Nathalie ook 12 kilo was aangekomen wat zou betekenen dat ze nu 200 kilo zou wegen.
Bij thuiskomst zat Nathalie op de bank te wachtte. Ik kon duidelijk zien dat ze was aangekomen. Ze stond op uit de bank wat zichtbaar moeilijker voor haar was. Ze zij gelijk tegen me dat ze was aangekomen. Ik zie het maar je ziet er geweldig uit. Vind je dat echt vroeg ze ben ik niet te dik. Nee echt stelde ik haar gerust. Ze had de afgelopen weken geen nieuwe kleding gekocht en dat kon je zien alles zat strak en ze droeg geen bh. Haar borsten rusten op haar grote buik. Het zag er geweldig uit.
Je draagt geen bh, dat klopt die pas ik niet meer cup H is te klein geworden.
Hoeveel ben je aangekomen vroeg ik haar. Ik heb nog niet durven kijken zij ze maar me zus is 12 kilo aangekomen dus ik denk dat ik zo iets ben aangekomen.
Als je echt wil weten dan kan ik me wel even wegen. Ik ben heel benieuwd.
We liepen samen naar de weegschaal in de slaapkamer. Nathalie vroeg me om te helpen haar legging uit te doen. Ik merkte dat die strak zat. Toen ging Nathalie op de weegschaal staan. Er kwam error te staan. We hadden toch die andere weegschaal moeten kopen zij ik tegen haar. Vind je het niet erg dat ik nu boven de 200 kilo weegt vroeg ze me. Nee ik vind het geweldig ben super trots op je.
De volgende dag stond Nathalie op de weegschaal. Ze woog nu 206 kilo.
4 chapters, created StoryListingCard.php 6 years , updated 6 years
4   3   5050
234   loading

Comments

Decipher 6 years
I will comment in English, because of the rules here.
I loved to read the story. Nice story line, although in the end it repeated...
I love the length of this story, just taking half an hour to read it all is just fine.
So please continue with writin
Martinwxcvbn 6 years
Hey i'm writing in English cause of rules sake but i speak dutch ;-)

Amazing story! Please write more of them 'cause they're the best i've ever read written in dutch, you truly have a talent!!!
Nice storyline and weight progression,perhaps you could